Privat

Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er Trygs hovedejer og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du kan få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark.

Indboforsikringen

Med en indboforsikring er du godt sikret, hvis dine ting bliver stjålet eller skadet. Forsikringen dækker også, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting. Med indboforsikringen følger der en valgfri alarm med, hvis du vælger vores Tryghedspakke.

Bilforsikring

Køb bilforsikring med en god grunddækning. Vælg de dækninger, der passer til din bil og til dit behov, så får du en bilforsikring tilpasset dig.

Husforsikringen

Få en solid husforsikring, der giver tryghed i hverdagen. Du kan udvide forsikringen med ekstra dækning af fx vandskader eller skadedyr. Vælger du Husforsikring Super, følger der en rottespærre med.

Personforsikring

Nu kan du få den ulykkesforsikring, du kender – med meget mere hjælp og mange flere dækninger, fx fysiske behandlinger, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Rejseforsikring

Sammensæt din rejseforsikring, så den passer til netop dine behov, for du kan vælge mellem flere gode dækninger. Du vælger selv om den skal dække Europa (EU/EØS/UK) eller hele verden.

Børneforsikring

Med børneforsikringen får du en helt unik mulighed for at sikre dit barn hele vejen rundt med ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én og samme pakke.