Erhverv

Forsikringen kan skræddersyes til at dække de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, data eller maskiner og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikre mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også forsikre dit ansvar over for kunder i tilfælde af fejl og mangler eller skade på andre.

Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Forsikringen dækker, hvis I som virksomhed er skyld i skader på personer eller ting. Forsikringen dækker også praktisk hjælp til at håndtere uberettigede erstatningskrav.

Erhvervsforsikring

Forsikringen kan skræddersyes til at dække de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, data eller maskiner og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikre mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk.

Varebilforsikring

Med en varebilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, hvis din varebil bliver skadet. Du kan også få vejhjælp ved motorstop og dækket leje af erstatningsbil.

Arbejdsskadeforsikring

Den lovpligtige til at dække hvis medarbejderne kommer til skade på jobbet.

eProtect

eProtect er Trygs cyberforsikring til mindre virksomheder. Den indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning. Få eksperthjælp ved cyberangreb.

Sundhedsforsikring

Med en sundhedsforsikring er du og dine medarbejdere dækket både på arbejde og i fritiden. Du og dine medarbejderne får adgang til at blive undersøgt og behandlet af speciallæger i vores kvalitetssikrede netværk af privathospitaler.